Szabad építés

On-line építési verseny

2022.07.02. - 2022.09.05.

Itt a nyár és az esős napokon talán előkerülhet a LEGO-t is. A versenysorozatunk elérkezett a lazább építéshez. Építs bármit, amit szeretnél. Nem számít milyen méretben és milyen témában alkotsz. Nyűgözz le minket az alaposságoddal, dolgozd ki a részleteket minél szebben, mert itt már az esztétikus kialakítást is értékelni fogjuk.

Pályázatodat elküldheted az info@bbkockaklubhu e-mail címre, vagy a hamarosan létrehozásra kerülő weboldalon feltöltheted. Kérlek olvasd el a szabályzatot és a tájékoztatót.

Érdeklődni lehet az info@bbkockaklub.hu e-mail címen, facebook üzenetben, vagy a +36 30 8228730 telefonszámon.


Építési verseny tájékoztató

A pályázat feltételeit részletesen az „Építési verseny részvételi szabályzata” oldalon tekintheted meg. Kérlek a következő lépéseknek megfelelően add be a pályázatot.

  1. Olvasd el az adott témakör kiírását.
  2. Készítsd el a pályázati munkádat. A valódi építést kedveljük, digitális formában nem fogadunk el pályázati anyagot.
  3. Készíts róla legalább két fényképet.
  4. Kérlek készíts egy olyan fényképet, amin az alkotásod veled együtt látható, vagy az alkotás mellé helyezett papíron olvasható a neved.
  5. Küld el a címünkre az alkotást a pályázati határidőn belül.

Ezekre az adatokra van mindenképpen szükségünk felnőtt pályázó esetén:

Ezekre az adatokra van mindenképpen szükségünk kiskorú pályázó esetén:

Az e-mail címen küldött pályázatokat elhelyezzük a weboldalunkra és a weboldalon feltöltött pályázatok automatikusan kikerülnek.

E-mail: info@bbkockaklubhu

A weboldalra csak az alkotás fényképei kerülnek ki. A feliratos vagy személyes kép nem. A fényképeken kívül csak a név és az életkor jelenik meg.

Amennyiben nem szeretnéd, hogy a nevedet mindenki lássa, kérlek írj nekünk egy becenevet (alias-t) is, amit a neved helyett megjeleníthetünk.

A 2 db fénykép a minimum. Ha úgy gondolod, küldhetsz többet.