Városépítés

On-line építési verseny

2022.09.10. - 2022.10.05.

Sokak tervezik, hogy idővel kialakítanak egy kisebb várost, amiben a házak mellett az utcán is megjelenik az élet. Kérlek építs meg egy utcaképet. Lehet az csak sétáló utca, vagy autókkal megtöltött útszakasz. Szeretnénk látni, hogy Te milyen tevékenységeket tervezel a saját utcádban.

Ha az épületek, vagy az autók készletekből vannak, nem túl nagy gond. Persze jobban örülünk az egyedi házaknak. Amit nézünk az ötletes utcakép, ami lehet humoros és komoly is. Tehát első sorban a házak közötti teret fogjuk figyelni. Ha a tér megfelelően van kialakítva, akkor akár a házakat is elhagyhatod.

Pályázatodat elküldheted az info@bbkockaklubhu e-mail címre, vagy a hamarosan létrehozásra kerülő weboldalon feltöltheted. Kérlek olvasd el a szabályzatot és a tájékoztatót.

Érdeklődni lehet az info@bbkockaklub.hu e-mail címen, facebook üzenetben, vagy a +36 30 8228730 telefonszámon.


Építési verseny tájékoztató

A pályázat feltételeit részletesen az „Építési verseny részvételi szabályzata” oldalon tekintheted meg. Kérlek a következő lépéseknek megfelelően add be a pályázatot.

  1. Olvasd el az adott témakör kiírását.
  2. Készítsd el a pályázati munkádat. A valódi építést kedveljük, digitális formában nem fogadunk el pályázati anyagot.
  3. Készíts róla legalább két fényképet.
  4. Kérlek készíts egy olyan fényképet, amin az alkotásod veled együtt látható, vagy az alkotás mellé helyezett papíron olvasható a neved.
  5. Küld el a címünkre az alkotást a pályázati határidőn belül.

Ezekre az adatokra van mindenképpen szükségünk felnőtt pályázó esetén:

Ezekre az adatokra van mindenképpen szükségünk kiskorú pályázó esetén:

Az e-mail címen küldött pályázatokat elhelyezzük a weboldalunkra és a weboldalon feltöltött pályázatok automatikusan kikerülnek.

E-mail: info@bbkockaklubhu

A weboldalra csak az alkotás fényképei kerülnek ki. A feliratos vagy személyes kép nem. A fényképeken kívül csak a név és az életkor jelenik meg.

Amennyiben nem szeretnéd, hogy a nevedet mindenki lássa, kérlek írj nekünk egy becenevet (alias-t) is, amit a neved helyett megjeleníthetünk.

A 2 db fénykép a minimum. Ha úgy gondolod, küldhetsz többet.