Eseményeink

Programjaink, eseményeint folyamatossan futnak. Tájékozódjon az eseményeinkről és vegyen részt rajtuk. Kellemes időtöltés a családoknak és LEGO kedvelőknek.

Kiállítás Kockás asztal Játszóház Építési verseny

Kocka Klub

Klubunk már 10 éve áll tagjaink és a közösségek szolgálatában. Isemrkedjen meg velünk és keressen minket!

Kocka Klub Facebook Kapcsolat

Projektjeink

Egész évben, több helyen tevékenykedünk. Ismerkedjen meg munkánkkal és a projektjeinkkel!

EKF 2023 Zirci óvoda Feladatgyűjtemény

Építettünk - Creator 7345

Bálint fiam (6 éves) névnapjára kapta a készletet. Bár a készlet 8 éves kortól ajánlott, a LEGO építésben szerzett rutinja, sokat segít ezen a téren.

[[1]]

Általában egy-egy új készletnél még az elején számba vesszük, hány korábban nem látott új típusú darabbal gazdagodtunk. Ez a készlet is tartalmazott természetesen több ilyen darabot. Elsőként természetesen az alap koncepciót választotta az összeépíthető verziók közül. Az összerakás viszonylag egyszerűen ment, a Technic jellegű részeknél bizonytalanodott el kicsit. Itt néha kellett egy kis segítség, hogy melyik elem milyen irányból csatlakozik. A futóművek elrejthetősége nagyon jól lett kitalálva, elég stabil pozícióban vannak nyitott és csukott állapotban is. A felső propeller 6-os tagoltsága nem csak jól néz ki, de stabilabb is a szokásos 4 daraboshoz képest, így megpörgetve is egyenletesebben forog. Az autó kialakítása kicsit szegényesnek tűnik, ez lehetett volna ebben a méretben is egy kicsit jobban kidolgozott. Az összerakás után persze a játékélmény is megmaradt. Az építmény elég masszív, és jól összerakott ahhoz, hogy egy szobáról-szobára ugráló gyerek kezében ne essen szét. A képeken az építés folyamatát láthatjátok.

Építettünk - Creator 7345 - kép 1