Építs valamit 25 kockából

On-line építési verseny
2022.05.01. - 2022.06.21.

Építs valamit 25 kockából

On-line építési verseny

2022.05.01. - 2022.06.21.

LEGO kockákból sok érdekes dolgot lehet építeni, de lehet-e szépet alkotni összesen 25 kockából? Természetesen lehet. Mi ezt tudjuk és szeretnénk, ha Te is kipróbálnád. Válassz ki 25 kockát és építs egy kicsi alkotást. Bármilyen kockát, alkatrészt választhatsz. Az építés témája nincs meghatározva. Lehet növény, állat, használati tárgy, vagy akár épület is. Ha már az építés témája meglep minket, akkor jó úton haladsz.

Az értékelésnél elsődleges szempont lesz az ötletesség. A kockák szabályos használata mellett tudsz-e valami érdekeset mutatni. Figyelni fogjuk, hogy egy-egy alkatrészt miképpen építesz be az alkotásba. A kedvesség és a vidámság nagy előny. Nem kedveljük a fegyvereket és az erőszakos dolgokat.

Érdeklődni lehet az info@bbkockaklub.hu e-mail címen, facebook üzenetben, vagy a +36 30 8228730 telefonszámon.

Helyszín:

Jutasi KözTér
Veszprém, Március 15. utca 2/a.

Részvételi szabályzat:

A rendezvényen a mindenkori járványügyi előírások betartása kötelező. Kérünk mindenki hozzon magával maszkot.

A rendezvény első sorban felnőtteknek szól. Amennyiben a rendezvény idejében játszóházat is biztosítunk a szülőkkel együtt érkező gyermekeknek, azt külön jelezzük. Játszóház esetében sem vállalunk önálló gyermekfelügyeletet, a szülő jelenléte elengedhetetlen.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, ezért a szervezőktől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!

A Rendezvényen való részvétel előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció során az alábbi adatok kerülnek rögzítésre: résztvevő neve, résztvevő e-mail címe, résztvevő telefonszáma, kísérők neve és száma.

A rendezvényen való résztvevők kötelesek betartani a rendezvény helyszínének szabályait. A résztvevők kötelesek a rendezvényen az általános magatartási normákat betartani, így különösen tartózkodniuk kell minden olyan magatartástól, amellyel a rendezvény eredményes megtartását gátolják, akadályozzák vagy másokban ellenérzést, felháborodást keltenek, kelthetnek.

A résztvevők kötelesek betartani a rendezvény kapcsán a szervezők kéréseit, amennyiben ezeknek a résztvevő nem tesz eleget, úgy ezen pontok megsértéséből eredő kizárólagos felelősség a résztvevőt terheli

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a rendezvényen, a rendezvényt szervezők által kép- és videófelvétel készítésére kerülhet sor, amelyen a résztvevő felismerhető lehet. Azzal, hogy a résztvevő a rendezvényen részt vesz, úgy kifejezetten tudomásul veszi és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a felvételeken akár felismerhetően is látható legyen, s ezeket a felvételeket jogosultak vagyunk felhasználni a későbbiekben dokumentációs, marketing és reklám célokra. Támogatott rendezvény esetén a rendezvény támogatója is jogosult a rendezvényen készült felvételeket dokumentációs, marketing és reklám célokra felhasználni.

A rendezvényen átadott előadás-anyagokon, dokumentációkon, stb. akár írásos akár elektronikus formában is készültek, a Balaton-Bakony Kocka Klub, illetve az előadóknak a szerzői joga áll fenn, bármely formában történő felhasználáshoz a jogosultak előzetes és írásos hozzájárulása szükséges.

A Rendezvényen való részvétellel a résztvevő elfogadja a jelen szabályzatot, különösen az itt rögzített adatkezelési szabályokat.