Szülőknek és nagyszülőknek

A gyermekek szívesen játszanak a LEGO kockákkal. Programsorozatunk segít, hogy a játékot tudatosan segíthesse, keresve a legjobb megoldásokat és motivációt. Készségfejlesztés, kreativitás elősegítése és a képzelet szárnyalása.

Kockás asztal Építési verseny

Pedagógusoknak

Mindenki tudja, hogy a LEGO praktikus és elfogadott készségfejlesztő eszköz. Konkrét példákon át beszélgetünk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségek rejlenek a 2-14 éves korosztály tudatos LEGO használatában.

Kockás asztal Építési verseny

LEGO kedvelőknek

Ha szeretnéd a LEGO-t választani hobbidnak, segítünk eligazodni múltban, jelenben, az online térben és érdekességeket mutatunk. Ha már a hobbid, akkor beszélgethetünk kedvenc elfoglaltságodról.

Kockás asztal Építési verseny

Helyszín

Programjaink a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatja és helyszínt is biztosít számunkra. A Jutas lakótelepen kialakított közösségi térben, kellemes körülmények között tudunk találkozni.

Jutasi KözTér
Veszprém, Március 15. utca 2/a.
https://ekfpontok.hu/oldal/jutasi-kozter

A Jutasi KözTér kellemesen kialakított helyiségeiben az év folyamán számtalan érdekes program közül választhat gyermek és felnőtt. Ezekről tájékozódhat a fenti weboldalon. A megközelíthetőség előtt kérem olvassa el a bemutatkozásukat.

Közösségépítés

Célunk, hogy az egymással nem kommunikáló társadalmi rétegek összekapcsolására esélyt adjunk! Bízunk abban, hogy együtt új értékek teremthetünk, az alvó közösségeket motiválhatjuk, számukra találkozási pontot biztosítsunk.

Információ

A Jutasi lakótelepet érintő fejlesztések háttérbázisaként kívánunk működni. A fejlesztésekben szereplő, az EKF programokat megvalósító csoportok, szervezetek számára helyszínt biztosítunk. 2023-ban pedig információszolgáltatással segítjük az eligazodást a programok tengerében.

Szellemiség

Olyan programokat szeretnénk itt megvalósítani, melyek tükrözik az Európai Kulturális Főváros által képviselt értékeket. (link a programokra)

Pillants be a KözTérbe, kövesd programjainkat, szeretettel várunk!

Forrás: https://ekfpontok.hu/oldal/jutasi-kozter-bemutatkozas

A helyszín GPS koordinátája: 47.106303, 17.921773
Cím: Veszprém, Március 15. utca 2/a.

A helyszín a Koko Cukrászda közelében található a Március 15. utcáról kiinduló kisebb zsákutcában egy tízemeletes háztömb aljában. A környéken megfelelő mennyiségű parkoló található, de a közelebbiek gyakorta foglaltak, ezért érdemes a helyi közlekedés lehetőségét is megfontolni.