Szülőknek és nagyszülőknek

A gyermekek szívesen játszanak a LEGO kockákkal. Programsorozatunk segít, hogy a játékot tudatosan segíthesse, keresve a legjobb megoldásokat és motivációt. Készségfejlesztés, kreativitás elősegítése és a képzelet szárnyalása.

Kockás asztal Építési verseny

Pedagógusoknak

Mindenki tudja, hogy a LEGO praktikus és elfogadott készségfejlesztő eszköz. Konkrét példákon át beszélgetünk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségek rejlenek a 2-14 éves korosztály tudatos LEGO használatában.

Kockás asztal Építési verseny

LEGO kedvelőknek

Ha szeretnéd a LEGO-t választani hobbidnak, segítünk eligazodni múltban, jelenben, az online térben és érdekességeket mutatunk. Ha már a hobbid, akkor beszélgethetünk kedvenc elfoglaltságodról.

Kockás asztal Építési verseny

Helyszín

Programjaink a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program támogatja és helyszínt is biztosít számunkra. A Jutas lakótelepen kialakított közösségi térben, kellemes körülmények között tudunk találkozni.

Jutasi KözTér
Veszprém, Március 15. utca 2/a.
https://ekfpontok.hu/oldal/jutasi-kozter

A Jutasi KözTér kellemesen kialakított helyiségeiben az év folyamán számtalan érdekes program közül választhat gyermek és felnőtt. Ezekről tájékozódhat a fenti weboldalon. A megközelíthetőség előtt kérem olvassa el a bemutatkozásukat.

Közösségépítés

Célunk, hogy az egymással nem kommunikáló társadalmi rétegek összekapcsolására esélyt adjunk! Bízunk abban, hogy együtt új értékek teremthetünk, az alvó közösségeket motiválhatjuk, számukra találkozási pontot biztosítsunk.

Információ

A Jutasi lakótelepet érintő fejlesztések háttérbázisaként kívánunk működni. A fejlesztésekben szereplő, az EKF programokat megvalósító csoportok, szervezetek számára helyszínt biztosítunk. 2023-ban pedig információszolgáltatással segítjük az eligazodást a programok tengerében.

Szellemiség

Olyan programokat szeretnénk itt megvalósítani, melyek tükrözik az Európai Kulturális Főváros által képviselt értékeket. (link a programokra)

Pillants be a KözTérbe, kövesd programjainkat, szeretettel várunk!

Forrás: https://ekfpontok.hu/oldal/jutasi-kozter-bemutatkozas

A helyszín GPS koordinátája: 47.106303, 17.921773
Cím: Veszprém, Március 15. utca 2/a.

A helyszín a Koko Cukrászda közelében található a Március 15. utcáról kiinduló kisebb zsákutcában egy tízemeletes háztömb aljában. A környéken megfelelő mennyiségű parkoló található, de a közelebbiek gyakorta foglaltak, ezért érdemes a helyi közlekedés lehetőségét is megfontolni.

Építést valamit 25 kockából

On-line építési verseny

2022.05.01. - 2022.05.31.

LEGO kockákból sok érdekes dolgot lehet építeni, de lehet-e szépet alkotni összesen 25 kockából. Természetesen lehet. Mi ezt tudjuk és szeretnénk ha Te is kipróbálnád. Válassz ki 25 kockát és építs egy kicsi alkotást. Bármilyen kockát, alkatrészt választhatsz. Az építés témája nincs meghatározva. Lehet növény, állat, használati tárgy, vagy akár épület is. Ha már az építés témája meglep minket akkor jó úton haladsz.

További információk és jelentkezés...

Építs járművet

On-line építési verseny

2022.05.01. - 2022.05.31.

A 60-as évektől kezdve a járművek az egyik leggyakoribb dolog, amit építenek LEGO-ból. Most próbáld ki Önmagad. Építsd meg kedvenc járművedet legyen az autó, motor, hajó, űrhajó. Építhetsz normál kockából és technic kockákból is.

További információk és jelentkezés...