Nagy DUPLO játszóház

Játszóház

2023.10.07. 15:00 - 17:30

Gyermekeket és szülőket várunk a legapróbbaknak kedvező játszóházunkba, ahol lenyűgöző mennyiségű, 6 ezer DUPLO kocka segítségével építhetünk és DUPLO vonattal játszhatunk.

A szülők együtt építhetnek gyermekükkel és próbálhatják ki a nagy kockákkal való építés örömét. Javasolt korosztály 2-6 éves korig.

Érdeklődni lehet az info@bbkockaklub.hu e-mail címen, facebook üzenetben, vagy a +36 30 8228730 telefonszámon.

Jelentkezés

Elfogadom az adatkezelési és részvételi szabályzatot.

Helyszín:

Jutasi KözTér
Veszprém, Március 15. utca 2/a.

Részvételi szabályzat:

A rendezvényen a mindenkori járványügyi előírások betartása kötelező.

A rendezvény első sorban felnőtteknek szól. Amennyiben a rendezvény idejében játszóházat is biztosítunk a szülőkkel együtt érkező gyermekeknek, azt külön jelezzük. Játszóház esetében sem vállalunk önálló gyermekfelügyeletet, a szülő jelenléte elengedhetetlen.

A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt, ezért a szervezőktől kártérítés semmilyen címen nem igényelhető!

A Rendezvényen való részvétel előzetes regisztráció szükséges. A regisztráció során az alábbi adatok kerülnek rögzítésre: résztvevő neve, résztvevő e-mail címe, résztvevő telefonszáma, kísérők neve és száma.

A rendezvényen való résztvevők kötelesek betartani a rendezvény helyszínének szabályait. A résztvevők kötelesek a rendezvényen az általános magatartási normákat betartani, így különösen tartózkodniuk kell minden olyan magatartástól, amellyel a rendezvény eredményes megtartását gátolják, akadályozzák vagy másokban ellenérzést, felháborodást keltenek, kelthetnek.

A résztvevők kötelesek betartani a rendezvény kapcsán a szervezők kéréseit, amennyiben ezeknek a résztvevő nem tesz eleget, úgy ezen pontok megsértéséből eredő kizárólagos felelősség a résztvevőt terheli

A résztvevő tudomásul veszi, hogy a rendezvényen, a rendezvényt szervezők által kép- és videófelvétel készítésére kerülhet sor, amelyen a résztvevő felismerhető lehet. Azzal, hogy a résztvevő a rendezvényen részt vesz, úgy kifejezetten tudomásul veszi és hozzájárulását adja ahhoz, hogy a felvételeken akár felismerhetően is látható legyen, s ezeket a felvételeket jogosultak vagyunk felhasználni a későbbiekben dokumentációs, marketing és reklám célokra. Támogatott rendezvény esetén a rendezvény támogatója is jogosult a rendezvényen készült felvételeket dokumentációs, marketing és reklám célokra felhasználni.

A rendezvényen átadott előadás-anyagokon, dokumentációkon, stb. akár írásos akár elektronikus formában is készültek, a Balaton-Bakony Kocka Klub, illetve az előadóknak a szerzői joga áll fenn, bármely formában történő felhasználáshoz a jogosultak előzetes és írásos hozzájárulása szükséges.

A Rendezvényen való részvétellel a résztvevő elfogadja a jelen szabályzatot, különösen az itt rögzített adatkezelési szabályokat.