Eseményeink

Programjaink, eseményeint folyamatossan futnak. Tájékozódjon az eseményeinkről és vegyen részt rajtuk. Kellemes időtöltés a családoknak és LEGO kedvelőknek.

Kiállítás Kockás asztal Játszóház Építési verseny

Kocka Klub

Klubunk már 10 éve áll tagjaink és a közösségek szolgálatában. Isemrkedjen meg velünk és keressen minket!

Kocka Klub Facebook Kapcsolat

Projektjeink

Egész évben, több helyen tevékenykedünk. Ismerkedjen meg munkánkkal és a projektjeinkkel!

EKF 2023 Zirci óvoda Feladatgyűjtemény

Céljaink

A kiinduló törekvésünk, hogy a klub tagjai és gyermekei együtt tudjanak foglalkozni és játszani LEGO®-val, továbbra is fontos számunkra. Viszont ahogy egyre nyitottabbá váltunk, sok olyan lehetőség merült fel, amelyeket vétek lenne elhanyagolni.

Kiállításainkon szeretnénk alkotásainkat, gyűjteményeinket megmutatni, így minél több embernek és a gyermekeknek új építési célokat, motivációt adni. Hisszük, hogy így az idejüket kreatívabban, hasznos tulajdonságok fejlesztésével töltik. Felnőtteknél pedig elő szeretnénk hívni némi nosztalgikus érzést is. A legnagyobb élmény számunkra, ha arról számol be valaki, hogy a padlásról lekerült a gyermekkori LEGO®-ja és már gyermekével közösen játszanak vele, bővítik, fejlesztik. Nálunk hagyomány, hogy az építők a kiállításokon az alkotásaik mellett beszélgetnek az érdeklődőkkel, mesélnek, olykor bemutatják azokat.

Játszóházainkban az építés élményét és a kockákban rejlő lehetőségeket lehet szeretnénk megmutatni. Több éves alakítás és kísérletezéssel többféle játszóházat is kialakítottunk. Mindegyikre jellemző, hogy válogatott kockákat tartalmaznak, nem véletlenszerűen ömlesztett alkatrészeket. Nagy örömünkre szolgál, ha gyermek és szülő együtt játszik és ügy gondoljuk, hogy a kockákkal történő kreatív foglalkozás fejleszti a gyermeket.

Számtalan játszóházban töltött óra után most már próbáljuk kissé alakítani a szabad játék élményét. Feladatokat adunk és tematikus játszóházakat is tartunk. Az így kialakul tapasztalatainkat gyűjtöttük össze a foglalkoztató feladatgyűjteményünkben, amelyet célunk folyamatosan fejleszteni.

Közösségünk nem zárt közösség. Ha valaki a csapatunk tagja szeretne lenni, várjuk vendéggént családi napjainkon, rendezvényeinken. Itt megismerheti tagjainkat, céljainkat. Keressen minket! Reméljük, hogy egy nyitott, tervekkel teli közösséget ismerhet meg.