Eseményeink

Programjaink, eseményeint folyamatossan futnak. Tájékozódjon az eseményeinkről és vegyen részt rajtuk. Kellemes időtöltés a családoknak és LEGO kedvelőknek.

Kiállítás Kockás asztal Játszóház Építési verseny

Kocka Klub

Klubunk már 10 éve áll tagjaink és a közösségek szolgálatában. Isemrkedjen meg velünk és keressen minket!

Kocka Klub Facebook Kapcsolat

Projektjeink

Egész évben, több helyen tevékenykedünk. Ismerkedjen meg munkánkkal és a projektjeinkkel!

EKF 2023 Zirci óvoda Feladatgyűjtemény

Kiállítások

A legrégebbi tevékenységeink egyike a kiállítás, tagjaink alkotásainak bemutatása. Évről évre több tucat tagunk dolgozik azon, hogy szebb és több alkotást tudjunk megjeleníteni és minél nagyobb gyűjteményt tudjunk szerepeltetni. A közös anyagunk elég nagy ahhoz, hogy egyszerre csak a töredékét mutathassuk meg, ezért minden kiállításon rengeteg újdonság található. Sok olyan területünk van, mint például a városok, ami minden alkalommal egyedileg van tervezve, sosem sikerül ugyanolyanra. Természetesen van olyan amire mindig számíthatsz: nagy városok működő vonatokkal, lányos LEGO-k, Technic gépek, fantasy, Star Wars.

A kiállítások évről évre érdeklődők ezreit vonzzák. Ez nagyon fontos számunkra, mert így kapunk visszajelzést a munkánkról. Egy átlagos kiállítás általában 70 m2 LEGO felületet tartalmaz. A kisebb kamarakiállítások lehetnek ennél kisebbek is. Ha bővebb képet szeretnél arról, hogy nálunk mi fogad egy kiállítás alkalmával, kérlek nézd meg a galériánkat.