Szülőknek és nagyszülőknek

A gyermekek szívesen játszanak a LEGO kockákkal. Programsorozatunk segít, hogy a játékot tudatosan segíthesse, keresve a legjobb megoldásokat és motivációt. Készségfejlesztés, kreativitás elősegítése és a képzelet szárnyalása.

Kockás asztal Építési verseny

Pedagógusoknak

Mindenki tudja, hogy a LEGO praktikus és elfogadott készségfejlesztő eszköz. Konkrét példákon át beszélgetünk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségek rejlenek a 2-14 éves korosztály tudatos LEGO használatában.

Kockás asztal Építési verseny

LEGO kedvelőknek

Ha szeretnéd a LEGO-t választani hobbidnak, segítünk eligazodni múltban, jelenben, az online térben és érdekességeket mutatunk. Ha már a hobbid, akkor beszélgethetünk kedvenc elfoglaltságodról.

Kockás asztal Építési verseny

Rólunk írták

Kockás élmény és színes kreativitás

2022. február 02.

"A kockák szögletesek – eddig tart a sztereotípia. De ha az a maroknyi csapat gondol az építőkockákra, akik életet adnak a műanyag elemeknek, mindjárt látszik mennyire színes és kreatív világ ez."

https://ekfpontok.hu/hir/kockas-elmeny-es-szines-kreativitas

Kiállítás Zircen: Kockákból épített tóparti élmények

2022. március 16.

"A Balaton-Bakony Kocka Klub Veszprémben felnőtteknek szóló programsorozatot indított Kockás asztal elnevezéssel. Megismertetik velük a Lego felhasználásában rejlő lehetőségeket."

https://www.veol.hu/helyi-kultura/2022/03/kiallitas-zircen-kockakbol-epitett-toparti-elmenyek