Szülőknek és nagyszülőknek

A gyermekek szívesen játszanak a LEGO kockákkal. Programsorozatunk segít, hogy a játékot tudatosan segíthesse, keresve a legjobb megoldásokat és motivációt. Készségfejlesztés, kreativitás elősegítése és a képzelet szárnyalása.

Kockás asztal Építési verseny

Pedagógusoknak

Mindenki tudja, hogy a LEGO praktikus és elfogadott készségfejlesztő eszköz. Konkrét példákon át beszélgetünk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségek rejlenek a 2-14 éves korosztály tudatos LEGO használatában.

Kockás asztal Építési verseny

LEGO kedvelőknek

Ha szeretnéd a LEGO-t választani hobbidnak, segítünk eligazodni múltban, jelenben, az online térben és érdekességeket mutatunk. Ha már a hobbid, akkor beszélgethetünk kedvenc elfoglaltságodról.

Kockás asztal Építési verseny

Galéria

Hamarosan!

Építést valamit 25 kockából

On-line építési verseny

2022.05.01. - 2022.05.31.

LEGO kockákból sok érdekes dolgot lehet építeni, de lehet-e szépet alkotni összesen 25 kockából. Természetesen lehet. Mi ezt tudjuk és szeretnénk ha Te is kipróbálnád. Válassz ki 25 kockát és építs egy kicsi alkotást. Bármilyen kockát, alkatrészt választhatsz. Az építés témája nincs meghatározva. Lehet növény, állat, használati tárgy, vagy akár épület is. Ha már az építés témája meglep minket akkor jó úton haladsz.

További információk és jelentkezés...

Építs járművet

On-line építési verseny

2022.05.01. - 2022.05.31.

A 60-as évektől kezdve a járművek az egyik leggyakoribb dolog, amit építenek LEGO-ból. Most próbáld ki Önmagad. Építsd meg kedvenc járművedet legyen az autó, motor, hajó, űrhajó. Építhetsz normál kockából és technic kockákból is.

További információk és jelentkezés...