Szülőknek és nagyszülőknek

A gyermekek szívesen játszanak a LEGO kockákkal. Programsorozatunk segít, hogy a játékot tudatosan segíthesse, keresve a legjobb megoldásokat és motivációt. Készségfejlesztés, kreativitás elősegítése és a képzelet szárnyalása.

Kockás asztal Építési verseny

Pedagógusoknak

Mindenki tudja, hogy a LEGO praktikus és elfogadott készségfejlesztő eszköz. Konkrét példákon át beszélgetünk arról, hogy szerintünk milyen lehetőségek rejlenek a 2-14 éves korosztály tudatos LEGO használatában.

Kockás asztal Építési verseny

LEGO kedvelőknek

Ha szeretnéd a LEGO-t választani hobbidnak, segítünk eligazodni múltban, jelenben, az online térben és érdekességeket mutatunk. Ha már a hobbid, akkor beszélgethetünk kedvenc elfoglaltságodról.

Kockás asztal Építési verseny

Kockás asztal programsorozat felnőtteknek

A LEGO-t mindenki ismeri, de a benne rejlő sokféle lehetőségeket ritkán használjuk ki. Az idei évre tervezett programsorozatban szeretnénk bemutatni mi-mindenre használható. 14 alkalommal, szombati napokon megtartott műhelymunka jellegű beszélgetéseinkben az érdekességek mellett komoly témákat is érintünk.

Várunk mindenkit, akit szeretne elmélyülni ebben a témában, vagy gyermekei fejlődését szeretné elősegíteni egy hagyományos eszközzel ellensúlyt képezve a digitális áradattal szemben. Ha felkeltettük érdeklődését, kérdéseivel nyugodtan kereshet bennünket facebook üzenetben vagy e-mail-ben.

A beszélgetések alatt, minden alkalommal számíthat két rövidebb prezentációra, a témához kapcsolódó aktivitásra és sok szabad beszélgetésre. Néhány alkalommal lehetőség lesz arra, hogy a délutánt gyermekeinkkel együtt töltsük el. Amíg mi beszélgetünk, ők a kialakított játszóházban foglalják el magukat. Ezen lehetőséget mindig az adott alkalommal jelezni fogjuk.

A rendezvény ingyenes, de a létszám miatt kérjük, előre jelezzék a részvételt.

Későbbi programjaink