Eseményeink

Programjaink, eseményeint folyamatossan futnak. Tájékozódjon az eseményeinkről és vegyen részt rajtuk. Kellemes időtöltés a családoknak és LEGO kedvelőknek.

Kiállítás Kockás asztal Játszóház Építési verseny

Kocka Klub

Klubunk már 10 éve áll tagjaink és a közösségek szolgálatában. Isemrkedjen meg velünk és keressen minket!

Kocka Klub Facebook Kapcsolat

Projektjeink

Egész évben, több helyen tevékenykedünk. Ismerkedjen meg munkánkkal és a projektjeinkkel!

EKF 2023 Zirci óvoda Feladatgyűjtemény

Kocka Klub

Mi hiszünk a LEGO® által készített játékban.

A minőségben, az tradicionális értékben, a gyermeki kreativitásban és képzelőerőben, mindazon képességben, amit ezzel a játékkal az önmegvalósításon keresztül a felszínre lehet hozni, a játékos alkotás élményében.

Nem túlzás azt állítanunk, rajongunk érte. Van, akinek kikapcsolódás a rohanó hétköznapokban, van, akinek önmegvalósítás egy lehetősége, van, akinek egy közös élmény a gyerekeivel, barátaival és van, akinek a mérnöki gondolatok manifesztációja. A LEGO® nekünk egy lehetőség nem csupán játék és ezt szeretnénk mindenkinek megmutatni.

Ezt a klubbot felnőttek szervezik, de nem csak felnőtteknek. A közösség alapja a LEGO® iránti érdeklődés. Akiben az eddig leírtak valamilyen gondolatot ébreszt, jelentkezzen bátran, hiszen meg fogja találni az érdeklődésének megfelelő számítását legyen akár rajongó, magányos építő, vagy lelkes érdeklődő.